top of page
_53P0302.jpg

“Pas als wij biografen zijn, kan ons leven beginnen.”
René Gude

Cursussen

Wil jij de diepte verkennen en vertrouwd raken met jouw unieke schrijfstem? Dan is een van mijn cursussen echt iets voor jou! In de cursussen die ik ontwikkel duik je vanuit verschillende thema’s in je levensverhaal en je innerlijke drive. Je ontrafelt het weefsel van je leven en werpt licht op je schaduwkanten. Schrijvenderwijs leer je je eigen stem kennen en krijg je met elke oefening meer inzicht over jouw ware zelf. 

What’s your story? 

Wat is jouw verhaal? In deze 6-delige cursus creëer je meer zelfinzicht door te schrijven. In de cursus ga je aan de slag met diverse ’stromingen’ binnen het autobiografisch schrijven. Door middel van laagdrempelige opdrachten kom je in aanraking met een diepere laag van jezelf, meer zelfkennis of zelfs tot op een onderbewuste laag. In het samenstellen van de workshops laat ik me o.a. inspireren door biografiek, intuïtief schrijven, meditatief schrijven en schrijven vanuit de elementen. Ook werken we met archetypen, sprookjes en mythologie, dit zijn de oerverhalen die de ‘universele uitdagingen van het mens zijn’ heel mooi blootleggen. Deze cursus bestaat uit 6 ochtenden van 2,5 uur. Elke bijeenkomst gaat dieper in op een bepaald thema of werkgebied van het autobiografisch schrijven. Wil je een cursusboekje met uitgebreide info? Stuur me dan even een mailtje.

 

Hieronder vind je de data voor cursusjaar 2023-2024. 

vrijdagochtend: 15 sept / 13 okt / 17 nov / 12 jan / 9 feb / 8 mrt

tijd: 9.30 – 12.00 uur

locatie: Garnizoenweg 3a, Blerick

Kosten: € 400,= incl. btw

 

De zeven zonden
[for women only]

Eva, de slang en de appel… Daar begon het mee, toch? Al eeuwenlang zijn we bewust of onbewust belast met het idee dat we zondig zijn. In mijn cursussen merk ik hoezeer vooral vrouwen hun best doen om ‘deugdelijk’ te zijn. Wat als we dat zouden loslaten…? In deze 7-delige cursus gaan we schrijvend op onderzoek uit naar de donkere kanten van onszelf, kanten die we misschien liever niet willen zien of laten zien. Juist in onze zondige daden en gedachten gaan veel spannende en interessante verhalen schuil. Misschien bevindt zich juist daar wel de essentie van wie we echt diep van binnen zijn…  Schrijven over je dark side, durf jij het aan? 

 

Deze cursus zal in 2024 plaatsvinden. Houd de website en socials in de gaten voor data. Inschrijven kan vanaf nu. 

 

bottom of page