top of page
_53P0352.jpeg

“Pas als wij biografen zijn, kan ons leven beginnen.”
René Gude

“Writing, like life itself, is a voyage of discovery.”
Henry Miller

Zin om te schrijven? 

Wil je proeven van het autobiografisch schrijven, maar vind je een cursus een te grote stap? Meld je dan aan voor een van de losse workshops. Wil je deze ervaring delen met vrienden, collega’s of inzetten als een teambuilding- of inspiratiesessie, dan stel ik graag een schrijfworkshop op maat samen, passend bij de vraag of behoefte.

 

In de schrijfsessies schrijven we vanuit het hart en het lichaam, niet vanuit het hoofd. Vanuit ontspanning, niet gericht op prestaties of literaire hoogstandjes. Het gaat niet om de techniek, maar om het leren kennen van je eigen schrijfstem en daarmee vertrouwd te raken. 

Iedereen – met of zonder schrijfervaring - kan deelnemen!

Between the lines

In één sessie naar verbinding

“Writing, like life itself, is a voyage of discovery.” Henry Miller

 

Schrijven is verbinden, in de eerste plaats met jezelf, maar tussen de regels door geef je de ander ruimte om zichzelf in jouw woorden te herkennen en met jou mee te leven. Door te schrijven vanuit je hart maak je verbinding met de wereld en je omgeving. In mijn workshops is schrijven vrij van verwachtingen, oordelen en kaders. We schrijven zonder regels en kleuren buiten de lijntjes. Wil je meemaken wat er in een ochtend ‘between the lines’ gebeurt en meer connectie voelen met jezelf en je groep? Laat het me weten! Tijdens een sessie maak je kennis met verschillende aspecten van het autobiografisch schrijven en zul je snel merken hoe bevrijdend, ontspannend en verbindend deze intuïtieve manier van schrijven is.

Bij minimaal 4 en max 8 deelnemers ontwikkel ik een geheel verzorgde workshopochtend voor jullie van 9.30-12.15 uur. (’s middags kan ook, maar morning freshness is ideaal)  De kosten zijn 75,- euro per persoon, incl. hapjes en drankjes en btw.

Find your magic

Een 3-delig schrijfavontuur

“Those who don’t believe in magic,

will never find it.” Roald Dahl

 

Komend schrijfseizoen organiseer ik drie mini-cruises waarop je je mag laten meevoeren op de stroom en de magie van het autobiografisch schrijven ontdekt. In drie bijeenkomsten verdiep je jezelf al schrijvend in de wondere wereld van jouw leven en jouw intuïtie. Je ontdekt op welke manieren je moeiteloos en recht vanuit je kern kunt schrijven, vanuit je gevoel, je herinneringen en je (on)bewuste associatievermogen.  

De ochtenden duren van 9.30-12.15 uur. Kosten voor deze 3-delige mini-cruise zijn 215,- euro per persoon, incl. hapjes en drankjes en btw.

MELD JE NU NOG SNEL AAN VOOR 18 JANUARI!

Data:

Find your magic 2: 18/1, 25/1, 1/2 2024

Find your magic 3: 27/5, 3/6, 10/6 2024

Keep writing

Voor schrijvers die blijven

“A word after a word after a word

is power.” Margaret Atwood

 

Wie eenmaal de heilige graal van het autobiografisch schrijven gevonden heeft, wil niet meer loslaten. Ik begrijp dat als geen ander! Daarom is er elke vierde woensdagochtend van de maand van 9.30-12.00 uur een open schrijfochtend voor iedereen die al eerder op welke manier dan ook kennis heeft gemaakt met autobiografisch schrijven. Voor deze ochtenden moet je je een week van tevoren aanmelden. Als je mee wil doen, laat het me weten, dan zet ik je op de mailinglijst en dan ontvang je steeds een reminder van me om je aan te melden. Bij minimaal 4 deelnemers gaat het door. Kosten voor een losse ochtend zijn 55,- euro. Bij aankoop van een 5-rittenkaart krijg je 25,- euro korting en betaal je 250,- voor 5 bijeenkomsten. In totaal zijn er tien ochtenden gepland. 

 

Data: 

27 sept 2023/ 25 okt 2023/ 22 nov 2023/ 13 dec 2023/ 24 jan 2024/ 28 feb 2024/ 27 mrt 2024/ 24 apr 2024/ 22 mei 2024/ 26 juni 2024 

bottom of page