top of page

Zelf schrijven? Dat kan ook!

Wil je meer inzicht in je levensverhaal of heb je interesse in autobiografisch schrijven? Dan kun je bij mij ook een workshop of cursus volgen, of onder persoonlijke begeleiding schrijven. In al deze vormen help ik je meer zelfinzicht te ontwikkelen door te schrijven. Ik put uit diverse stromingen binnen het autobiografisch schrijven, waaronder biografiek, intuïtief schrijven, meditatief schrijven en schrijven vanuit de elementen. Ook werk ik met archetypen, sprookjes en mythologie. Dit zijn de oerverhalen die de universele worstelingen van het mens zijn heel mooi blootleggen. 

Cursus What's your story?  

In de 6-delige cursus autobiografisch schrijven What's your story? ontdek je stapsgewijs jouw ware verhaal. In zes thematische bijeenkomsten duik je in je levensverhaal, je dromen, wensen en verlangens. Schrijvenderwijs leer je je eigen (schrijf)stem kennen en krijg je met elke oefening meer inzicht over jouw ware zelf. 

Op veler verzoek start ik in september weer met nieuwe cursussen. Hieronder vind je de data voor cursusjaar 2023-2024. Wees er snel bij, want de groepen raken al langzaam vol!

woensdagochtend: 13 sept / 11 okt / 15 nov / 10 jan / 7 feb / 6 mrt

vrijdagochtend: 15 sept / 13 okt / 17 nov / 12 jan / 9 feb / 8 mrt

tijd: 9.30 – 12.00 uur

locatie: Garnizoenweg 3a, Blerick

Kosten: € 375,= incl. btw

 

Workshops

Op aanvraag verzorg ik ook workshops op maat op het gebied van autobiografisch schrijven. Bij groepjes vanaf 4 personen (tot max. 8 pers) maak ik een passende workshop die aansluit bij jullie wensen. 

Schrijfcoaching

Individuele schrijfcoaching is ook mogelijk! Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek van een half uur. 

bottom of page